Marcel Winatschek's Tokyopunk
blog

trött. 14.01.

Sitter här och är trött. Tröttare än vanligt faktiskt. Jag vet inte vad det beror på, kan vara vädret eller så kan det vara något med sjukdomen att göra. Eller så är man bara kärlekskrank. Nu när man ändå klagar på vädret, så som vi i Sverige är så duktiga på att göra, visst får man bara lust att packa ner en resväska, och åka iväg till ett varmare land? Det skulle verkligen vara skönt! Det får inte vara för varmt dock, min kropp och knopp klarar inte av allt för höga grader, men lagom är bäst! Jag har faktiskt pratat lite om att åka iväg någonstans, med en av assistenterna, och en till, så att hon inte behöver kånka på mig helt själv. Är det någon som har ett eller några förslag på lite lagom varmare länder att åka till?

Kommentera

Carina 14.01.

Klart att du ska åka iväg till något varmare än detta skitväder som vi har. Åk iväg till gran canaria, eller barcelona är en cool stad, vet dock inte vädret där just nu, men det e ju enkelt att kolla, eller hur! Ha det bäst och hoppas att tröttheten försvinner!!

Axel Wannberg 31.01.

Va livet är konstigt. Här sitter jag på middag hemma hos syrran, äter vietnamesiska vårrullar pratar om veckan som varit och annat strunt. Jag och hennes kille börjar snacka elektroniskt på 90-talet (något vi gör rätt ofta:) och då kommer jag att tänka på din Thunderdome-samling. Börjar prata om dig och hur du en gång (rejv)dansade för mig i skolan. Tänker på att du var/är en oerhört varm person som gjorde ett starkt intryck på mig. Säger till syrran att du nog den enda personen från klassen som jag genuint undrar vad du gör idag. Googlar ditt namn och sen hamnade jag här (har läst alla inlägg). Hojta till om du är nyfiken på mig eller vill ses på en fika. Kram

JETZT KOMMENTIEREN!