Marcel Winatschek's Tokyopunk
blog

mycket. del.1 15.09.

Ujuj..! Det känns som jag har ignorerat bloggen länge nog, och det ber jag om ursäkt för. Vad har då hänt sen jag skev här sist? Jo, mycket! Både positiva och negativa saker. Jag ska försöka att dela upp inlägget i flera delar, så gott det går, då jag känner på mig att det kommer att bli långt (som vanligt).

Allt började med att jag låg inne för diverse prover, och för att jag skulle få en sond inopererad direkt till magsäcken (jag hade börjat att gå ner i vikt, trots att jag åt).
Efter att jag legat inne, så åkte jag in igen. Nu kommer jag att skriva så som jag har fått det förklarat för mig, jag har nämligen inget minne av vad som hände i början av händelseförloppet.
Jag hade åkt in till intensiven med andningsbesvär, och jag hade tydligen en kroppstemperatur på cirka 30 grader, så jag var nära att kasta in handduken där, men kroppen kämpade på.
Det är nu som jag minns resten av vad som hände. Jag vaknade upp med massor med slangar, som var kopplade över hela kroppen, och jag var väldigt svag. Slangarna som märktes av allra mest var dom jag hade i munnen. Den ena var till för att hjälpa mig att andas, och den andra var ett larm, som jag skulle bita på, om jag behövde tillkalla någon.

Fortsättning följer..

Kommentera

Carina 15.09.

Du är en sådan otrolig KÄMPE Dennis!! Har följt din resa via dina assistenter och blir förbluffad över vilken Hjälte du är som lurade mannen med vita skägget, inte bara en gång utan flera. Det finns en mening med att du fortfarande är med oss min vän. Viktiga människor ska inte gå bort i unga år <3 <3 <3 Kramar i massor!

JETZT KOMMENTIEREN!